Fredag igen

Veckorna flyger verkligen fram. För en vecka sen satt jag här och väntade på Marcus och på att gå ner och spela kvartett.
Nu sitter jag här igen och gör samma sak.
Har haft teckenspråk hela dagen. Lunch vid kvart i tolv. Och sen lektion igen. Slutade runt två. Så nu har jag setat här i snart en och en halv timme :S mycket kul liv vill jag påstå:P

Det värsta med denna fredag är att jag vet att jag inte kommer kunna träffa Marcus på hela helgen :'(  Och inte nästa helg heller :'(  Får försöka överleva på något vis<3

I'm just a dreamer, i dreams my life away<3

Love you<3

Helgen som var var helt underbar. Trodde inte att det skulle bli som det blev men är glad att det gjorde det.

Ångrar ingenting.


Jag älskar dej<3


(det vart ett väldigt kort inlägg :P)


Sjuk...

Usch jag hatar att vara sjuk!
Ont i halsen, ont i öronen och ont i huvudet. Allmänt dåligt. Och så får jag ju inte träffa mina vänner eller Marcus<3
Men det är bättre att jag är hemma nu och blir ordentligt frisk och inte smittar ner nångon.
Ganska skönt att vara hemma också. Helt ensam. Framför tv:n, invirad i en filt med en temugg :)
Finns dock inget att titta på = / så då blir det att se på gamla filmer igen xD.

Men men nu ska jag väl lägga mej i soffan igen xD.

Pusspuss

Linda<3

När jag ser mina vänner må dåligt så mår även jag dåligt. Jag klarar inte av att se dom lida. Och när jag samtidigt vet att jag inte kan hjälpa dom på något sätt. Annat än att finnas till hands när och om dom vill prata om det.

Detta inlägg riktar jag till dej, älskade Linda<3

Jag vet allt du gått igenom. Jag har sett dej förändras av det där. Allt som du tyvärr fått uppleva. Jag lider med dej.
Jag kände dej innan allt hände och jag känner dej fortfarande. Jag fanns där då och finns här fortfarande. För all framtid. Även om du någon gång tvivlar på det. Så finns min vänskap till dej alltid där.

Även om vi haft våra svåra stunder så har vi alltid hittat tillbaka igen.
Jag kan alltid prata med dej om allt. En av få som jag kan göra det med.

Jag älskar dej gumman<33

Vissa dagar ...

Vissa dagar ligger jag i min säng och tänker.
Jag tänker på livet i största allmänhet. Men också väldigt mycket på döden.
Vad händer när man dör? 

Idag låg jag på sängen och tänkte på just döden. Tittade mej omkring och såg allt jag har. Allt som jag kommer förlora den dag jag dör. Den mjuka sängen, böckerna i bokhyllan, lampan i taket..världsliga saker, men som fortfarande är en del av mitt liv. Och alla underbara människor omkring mej som jag älskar och värderar högt<3 Och alla känslor. Allt som jag någonsin känt. Alla mina minnen. Det kommer också försvinna.
Eller är det så att när man dör så flyger man upp, sätter sej på ett moln och tittar ner på alla andra medans man tänker igenom sitt liv? Kan man fortfarande känna sina känslor då?

Personligen så skulle jag vilja bli en liten ängel som kan vandra omkring på jorden och hjälpa dom jag håller kär. Så att dom får ett lyckligt liv. Och på något sätt kunna förvarna dom om framtiden. Om dom överväger att göra något dumt som dom kommer få ångra. Eller om dom ska satsa på kärleken. Sånna saker.
Lära dom av mina egna erfarenheter. Kanske inte sånna som jag har nu men som jag kanske kommer få.

Nej nog skriver om döden.
Man ska se det ljusa i tillvaron, även om det kan vara svårt ibland. Av egna erfarenheter så vet jag att det är väldigt svårt.
Men nu, när jag har en massa underbara vänner att prata och umgås med, kan jag bara se det ljusa!
Och självklart min älskade Marcus<3 Jag skulle inte klara av att leva utan alla er<3

Försvinner ni, försvinner jag! <3


Älskade vänner<3

Till alla mina underbara vänner<3

Under hela mitt liv har jag varit omgiven av vänner. Jag har alltid haft någon att prata med. Många underbara minnen, även några som inte är så bra. Men även efter dom värsta kriser har vi hittat tillbaka till varandra.
Dock har jag börjat glida ifrån en av mina närmaste. Men jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaka till varandra igen<3
Det finns få som verkligen vet allt om mej. Varenda hemlighet, varenda detalj.

Genom åren har jag fått nya vänner. Nära och inte så nära. Jag vet inte hur jag lyckas, men jag har lyckats. Jag har lyckats med att hitta dom mest underbara vännerna<3 Ni som finns där och som förstår mej. Som jag alltid kan prata med. Och ni ska veta att jag alltid finns där för er! I alla lägen, vad som än händer.

Jag älskar er alla underbara<3<3

Lovelovelove<3

Detta inlägg tillägnar jag helt och hållet till dej älskade Marcus<3
För ca. en månad sen började vi prata lite löst på msn. Vi var vänner!
Idag är det helt andra känslor! Idag är jag kär.
Jag visste inte att den här känslan fanns. Jag trodde att jag var den enda som inte skulle få uppleva kärlek. Men sen kom du. Efter att ha pratat på msn några gånger så kände jag det. En växande känsla som bara blev starkare.
Jag kunde inte tänka klart. Såg inget annat än ditt ansikte framför mej. På dagarna fanns du ständigt i mina tankar. På nätterna i mina drömmar. Ibland trodde jag att du var precis det, en dröm. Men nu, när jag känner dina armar omkring mej, dina läppar mot mina, din doft. Då vet jag att du är verklig.<3

Jag älskar dej<3

Back to school

Jahapp, första dagen i skolan. Helt Ok : ) dagen bestod mest av: skratta, skratta, skratta lite till och sen träffade jag Marcus<3 Nu sitter jag här vid datorn och kollar min mejl. Fick upp ett fönster där det står att Spanska steg 1 börjar fredagen den 16: e. Då börjar man undra, har jag fått spanska ändå??
Att allt ska vara så krångligt. Först har man det inte, sen har man det, och nu vet jag inte om jag har det. Jag vet ju absolut ingenting ; P Men det är inget nytt xD

Ibland börjar jag fundera varför jag överhuvudtaget finns. Vad är meningen med livet? Är det meningen att man ska gå i skolan, ta studenten, skaffa jobb, slava under regeringen ända fram till pensionen och sen inte få tillräckligt med pengar för att klara sej? Men vad vet jag, det kanske är meningen.

För att klara livet tänker jag leva för evigt. Så är det bara!

See ya<3

Framtiden är nu!

Jaha, då var det skola imorgon igen. Ser faktiskt fram emot det. : )
Träffa vännerna igen, se vad som händer i år. Och träffa Älsklingen<3
Ännu ett lov har gått. Och första terminen på Högberget är borta. Nu har jag fem kvar. Sen vet jag inte alls vad som händer.  Kanske flyttar jag härifrån och pluggar vidare, för plugga vidare måste jag.
Sen hoppas jag på ett välbetalt jobb och en familj att älska.  
Har haft många jobb alternativ men vet inte för stunden vad jag vill. Det är så svårt att veta vad man ska hålla på med resten av sitt liv.
Men men, allting löser sig på nåt sätt. : D

Dagen får man fylla med att vara hemma, softa, ringa älsklingen och så måste jag spela lite : D

Puss och kram och nyp i stjärten, så syns vi ;)


Ny dag-Nya möjligheter!

Dagen började med att pappa ringde och väckte mej vid elva.
Sen kunde jag inte sova mer. Låg istället och messade med Marcus<33
Och det var ju inte alls fel<3 vi hade en väldigt givande konversation.
Jag ligger i sängen och ler som en idiot, läser igenom min inkorg. Alla meddelanden från Marcus flimmrar förbi. Sen är den slut xD.

Stackars Rose väcker jag vid två. Dels för att jag ska åka hem två timmar senare och dels för att hennes katt håller på att ta sej in xD.
Äsch det är ingen ide att försöka skriva nåt mer. Sitter och snackar med Älsklingen min på msn så jag kan inte tänka på annat!<3


Rose! Tack för en underbar helg gumman<33 Jag älskar dej<33

Tjooohoo!!

Nu sitter jag här hemma hos min vackra Rose, ska btw sova här inatt xD. Tänkte jag kunde prova att blogga även jag:)
Det får vi se hur det går xD.

Som sagt, jag sitter hemma hos Rose och messar med Marcus, som är världens gulligaste kille<3 lyssnar även på musik. Dagen tillbringades hemma hos Rose, sen blev det buss till Kuppan och en tacotallrik :D
Jag har även kommit fram till en mycket viktig sak! Jag klarar mej inte utan mina vänner! Dom som alltid finns där för mej!! Som jag alltid kan prata med och som jag alltid finns där för när dom behöver mej och även när dom inte gör det.
Jag har även kommit fram till att jag är kär. På riktigt. Marcus du betyder så fruktansvärt mycket för mej!! Det finns inte ord som beskriver dej älskling<3<3

Jaha..Första inlägget här. Helt ok. Det här ska jag nog klarar av ;)

See ya foeks:D

RSS 2.0