Grilla och psykologi..

Nu sitter jag hemma hos Emelie och väntar på att alla andra ska komma hit  för att vi ska grilla :)
Idag har jag övat med Eva-Helena och Erika inför spelningen med BKS nästa helg och det går faktiskt riktigt bra ändå:)
Jag har även fixat så att jag får läsa Psykologi  A på flextid för att kunna läsa B kursen i vår på I-valet :D Så nu känns det bra :)

Pusspuss<3

Usch

Sitter fortfarande här...tråkigt..
Jag har läst lite olika vänners bloggar och så mycket ilska vällde upp inom mig precis. Vissa saker jag har läst om gjorde mig så arg och upprörd. Det är skam att vården ska vara så slapp som den faktiskt är. Vill man få något gjort så ska man vara påstridig för att få någon hjälp.
För inte så längesedan läste jag tidningen och fick se en rubrik där det stod något om att en gravid kvinna skulle ha dött av proppar i lungorna om hon inte hade varit påstridig och sökt upp en annan läkare än hennes egen som bara skrev ut ipren (vilket man inte får äta när man är gravid) och skickade hem henne. När jag läste det så blev jag chockad över att en läkare inte vet bättre. En läkare ska ju veta att en gravid kvinna inte får äta ipren för det första. Och varför inte lyssna  på sin patient när hon säger att hon har svårt att andas och måste få hjälp?!
Det är så dåligt!

En annan sak som skrämmer mig är det faktum att där ute finns det sådana människor som utnyttjar små barn sexuellt.
Härom kvällen så tittade jag och min familj på en Wallander film som jag tror hette "Makten". Den handlade om en skola där vaktmästaren hade en blå skåpbil som han åkte omkring i. Han lurade småflickor på 14 år att dricka en flaska apelsinjuice innehållande Ryphnol så att de drogades ner. Sedan åkte han till ett ställe där det väntade en gubbe på honom. Vaktmästaren tog med sig en kamera och tog kort på när mannen våldtog flickan. När flickan sedan vaknade, naken och undrande över vad som hade hänt, så visade han henne bilderna och tvingade henne att inte säga till någon, för hon ville väl inte att det skulle komma ut? Sen måste hon fortsätta att slava och ha sex med massa snubbar mot betalning. Det gick till slut så långt att en flicka tog livet av sig och sedan försökte en annan. Och när en flicka försvann så var de ju tvugna att hitta nya. Det riktigt sjuka i det hela var också att det var en av skolans lärare samt skolans kurator som utnyttjade flickorna och var kumpaner med vaktmästaren.
Jag tog så illa vid mig att jag drömde mardrömmar om det sen och att jag då var en av dessa flickor och fick möta deras hemska öde. Jag kände mig smutsig och hemsöktes av bilder av mig och de jag hade sex med. Jag vaknade upp halv två på natten och var alldeles kallsvettig och såg fortfarande synen framför mig.
Rädslan att det var sant hängde kvar länge och jag var tvungen att tända min lilla lampa i fönstret för att kunna känna att det bara var en dröm.

Jag kan ärligt säga att jag verkligen hatar sådana typer som tjänar pengar på det och utnyttjar de små stackars flickorna. Jag kan verkligen inte med det. De måste vara rejält sinnessjuka.
Jag säger bara USCH!!!

Fiint..

Det här känns ju bra. Jag sitter i skolan i estets datorsal och har precis gått från musik och gehörslära lektionen. Vi läser A-kursen men eftersom jag redan har läst musikteori i 4 år så ska jag tenta av A-kursen och börja läsa B istället :) Det ser jag fram emot. Men jag undrar bara om jag kommer klara av provet och vilket betyg jag kommer få. :S Men det ser vi då. Nästa lektion börjar inte förrän kvart i ett det är ljudteknik och sen får jag gå hem. Det känns ju också kul. Jag gick upp klockan sex för att åka hit, väl här så behöver jag inte vara på lektionen och sen har jag inte ensembelspel på onsdagar utan på torsdagar. Det innebär alltså att jag har en lektion på hela dagen resten av terminen xD om jag inte får läsa Psykologi A och tyska steg 3 på den tiden vilket vore smidigt.

Men men det är alltid krångel med schema och tider fram och tillbaka :P Men det löser sig :)

Nu ska jag gå bort och prata med en syv angående min tyska.

Pusspuss<3

Drömprins<3

Jag känner mig tom utan dig här hos mig. Jag känner tårarna bränna bakom mina ögonlock när du nu åkte ifrån mig. Men jag vet ju att vi kommer ses imorgon igen. Jag älskar dig så det gör ont. Jag tänker på dig varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund. Du finns i mitt hjärta och i mina tankar. Du är mitt liv och min själ. Hela jag tillhör dig.
Du är allt jag har drömt om. Du är min drömprins.

Jag älskar dig så otroligt mycket<3

Första dagen i skolan..

Sitter nu i skolan och tråkar medan jag väntar på Marcus. Det började imorse i aulan med tal från rektorer och syv innan vi gick till respektive programm med klassföreståndare. Där fick vi mer info och tillfälliga busskort delades ut.
Efter det en stunds brainstorming för att komma på saker vi kan göra på fredag på ettornas välkomst föreställning som vi tvåor har hand om :) Det kommer nog bli bra :)

Nu funderar jag på vad jag ska göra till klockan ett då Marcus slutar och vi ska ner på stan :) Jag fick i alla fall igång mitt inlogg både på FC:n och mitt inlogg på datorn xD (Det gick efter tre försök xD)
Och nu gick Elvira och Karin hem så jag är nästan ensam här. Krisse och Max sitter också här :)

Men men, första dagen gick väl super :)

Ikväll så skjutsar vi ut Marcus till matchen han ska döma och sedan får jag skjuts hem av hanses föräldrar :) Då blir det till att bjuda på fika :) Skojjigt :)

Jag älskar dig Marcus<3

Pusspuss<3

Back to school..

Ännu ett sommarlov har flutit förbi som om man satt på ultra speed i ett spel. Jag har jobbat i stort sett hela sommaren men det har varit kul och jag har fått bo hos älsklingen nästan hela sommaren och det har varit underbart:D<3

Om några timmar sitter jag i skolan igen och ett nytt läsår har börjat. Ser faktiskt fram emot det :)

Hoppas jag överlever xD

Pusspuss<3


Boring day och BKS

Dagen har kännts ganska värdelös faktiskt. Vi spelade på Piren på vattenfestivalen som hålls för första gången  och när de skulle tväla med sina "drakbåtar" så skulle vi spela. Det var bara det att innan vi kunde börja spela så var Jenny, Anna och Emelie tvugna att åka tillbaka till musikskolan och hämta några kablar som vi hade glömt och som var väldigt nödvändiga eftersom vi inte skulle kunna spela utan dem xD Så vi fick bana väg för dem utg genom folkmassorna som tittade på båtarna. När de sedan kom tillbaka så fick vi bana väg åt dem igen och folket var inte glada över att behöva akta sig en gång till :P
När vi väl får igång allting så ser vi att, nej det fattas en elsladd till en förstärkare. "Fan vad gör vi nu då? Ska vi vara tvugna att åka tillbaka till musikskolan igen och hämta den? Vi vet inte ens vart den ligger!" Men vi kopplade in basen direkt i PA:t istället och det gick ju fint det också :P
När vi börjar spela så tänder två flickor som sitter snett framför oss varsin cigg och det luktar ju så extremt mycket rök. Och under hela våran spelning så sitter de där och röker och super, klockan ett på förmiddagen :O Undrar hur de mår just nu xD

När vi hade spelat klart så var det ju meningen att vi skulle spelat en gång till men ingen annan hade lust med det så vi åkte därifrån och tog en fika på Engel istället :P

Så nu sitter jag hemma hos Marcus med hans mamma och väntar på att han ska komma hem från matchen han dömer idag. Det är första gången han är AD i div. 3 <3
Jag älskar dig älskling<3

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt..

Jo, jag fick förresten ett erbjudande om att vara med BKS, Bergslagens kammarsymfoniker, och spela helgen den 5-6 september :D En solist vid namn Anders Jakobsson ska spela Mendelsohns violinkonsert nr 4 med BKS då och de skulle behöva ha mig med :) Så nu känner jag mig viktig xD Jag har accepterat det erbjudandet för det är verkligen duktiga musiker som är med och spelar och behöver de mig så blir jag ju väldigt smickrad och känner mig som en duktig musiker (A) :D (Inte för att skryta xD)

Nej nu ska jag nog hitta på något annat, läsa en bok kanske:)

Ha det.
Pusspuss<3

Städa, baka och skor

I söndags och igår, måndag, tog jag en sväng runt sjön med bilen :) Båda gångerna lyckades jag få i alla fall två rivstarter och växeln fastnade båda gångerna  xP Men det ordnade upp sig och pappa skrattade bara åt det när jag fått rätt på det igen. Det blir nog en tur idag också innan Marcus kommer hit :D


Ända sedan söndag kväll då jag kom hem från att ha bott hos Marcus i två underbara veckor så har jag haft "städmani" :P Jag har städat nästan hela tiden. Och idag har jag bakat som en besatt :P Resultatet av min städning blev som följande: Dammsög hela huset, torkade damm på mitt rum överallt, rensade garderoben och flyttade kläder till min byrå, idag flyttade jag om lite igen eftersom det är bättre med underkläder i en byrå istället för i en låda i garderoben:P och så har jag städat skrivbordet, fått upp mina kuddar på väggen som har stått under skrivbordet i över ett år xP Resultatet blev så väldigt bra tycker jag  :)
Summan av kardemumman på bakfronten blev: en sockerkaka med smak av mint och choklad, en sockerkaka med smak av mint och med färgen grön, rosa hjärtformade muffins med smak av arrak, fyra scones och en långpanna med mockarutor :D Så nu blir det till att fika :P Tur att Marcus kommer hit och hjälper mig ;)

Städning, ett ord jag verkligen inte tyckte om när jag var liten. Men nu, ja  det är väl kanske inte så mycket annorlunda, men jag tycker om att ha det snyggt runt omkring mig så då städar jag mer än gärna. Och gör det sedan andra glada också så är det ju väldigt bra :)

Jag har även, förutom "städmani", så är jag helt och hållet SKOGALEN!! xP
Jag köpte två par supersnygga skor varav ett par på rea i veckan som var :)

Dessa var på rea och kostade 150 kronor. De kostade 500 kronor från början.


Och dessa var inte på rea men jag köpte dem ändå :P För 600 kronor


Jag är mycket nöjd med mina inköp :D

Nu ska jag ut och köra lite :D
Pusspuss<3

Blandade känslor

Ibland känns det som om jag är helt ensam i världen, som om ingen tycker om mig. Och så finns det de stunder då jag känner mig kvävd av umgänge och socialitet. Men jag värdesätter alla vänskaper jag har, min familj och min pojkvän väldigt högt. De stunder jag känner mig kvävd är när jag har så mycket att göra och när det alltid finns folk som vill vara en stund med mig eller som bara finns där när jag gör saker. Och ibland känner jag mig som den ensammaste människan i universum. När jag sitter hemma och inte gör någonting, annat än att fundera. En del känner sig glömda och behöver uppmärksamhet och då ger jag dem en stund av min tid. Vissa drar sig undan men jag försöker ändå nå dem.

Ensam, vilket ord med så stor innebörd. Många har bara det, ensamheten. De som inte har en vän, en familj att prata med, någon som bryr sig om dem. De som blir utputtade ur det sociala livet av människor som anser sig finare och bättre än andra. De som är så populära. Innerstinne så mår säkert inte heller de bra. Det finns ju alltid ett själ till hur allting är och hur allting kommer bli.

Jag har alltid haft människor omkring mig som har stöttat mig i alla lägen. Jag har en underbar familj som stöttar mig i mitt spelande, i mitt studerande och i de val jag väljer att göra. Min älskade Marcus har jag också som hjälper och stöttar mig i allt. Och mina underbara vänner, ni är lika ovärdeliga som de tidigare nämnda. 

Alla borde skänka sig en tanke då och då. En tanke som säger " Vilken bra människa jag är som är perfekt precis som jag är. Jag behöver inte sminka mig, fixa håret, ha perfekta kläder eller vara på ett speciellt sätt. Jag är den som jag är och jag är perfekt."  Visa lite uppskattning mot dig själv varje dag så mår du lite bättre inombords och du lyckas säkerligen bättre med det du tar dig för med.

Ta åt er alla ni som läser det här.

Pusspuss<3

Du vet vem du är

Idag läste jag din kommentar och det kändes på något vis befriande att läsa det.
Nu vet jag din anledning till varför det har blivit som det blev. Jag vill att du ska veta att jag tycker fortfarande om dig och jag är inte arg på dig. Visst, den kvällen det hände då var jag inte glad, jag var arg och ledsen. Mest för att mista din vänskap eftersom jag älskar dig så mycket och vi har gått igenom så många saker tillsammans. Jag förstår att du inte orkar och jag kan erkänna att ibland var det svårt att få arslet ur vagnen och skriva ett sms. Men när jag gjorde det så kändes det i alla fall bra eftersom jag hade hört av mig. Vår vänksap har betytt mycket för mig och jag ångrar inte tiden tillsammans med dig.
Jag hoppas att det kanske finns en liten framtid för vår vänskap senare i livet?

Du vet vem du är.


En gång för längesen...

En gång för längesedan på den tiden då vi fortfarande var vänner visste jag att ni skulle finnas där för mig vad som än händer. Nu har vad som helst hänt och ni finns inte där för mig längre. Men jag ska vara ärlig. Jag bryr mig inte alls. Jag brydde mig om er men det verkar som om ni inte brydde er särskilt mycket om mig eller min lycka. Nu är det som det är och jag ångrar det inte!

Jag var rädd för att se hur det skulle bli utan er, men jag är inte rädd längre. Det känns faktiskt ingenting! Jag känner ingen rädsla, och ingen sorg heller. Det var säkert menat att vår vänskap inte skulle leva vidare längre än hit.

Men jag ångrar inte tiden tillsammans med er. Det var en rolig tid och vi har många minnen tillsammans. De minnena tänker jag fortfarande tillbaka på och minns hur kul vi kunde ha och alla de ledsamma stunderna också. Ni har varit en del av mitt liv och den delen ångrar jag inte. Jag vet inte om ni ångrar er eller om ni tänker lika som jag men det spelar inte mig någon roll.

Sköt ni ert så sköter jag mitt.

RSS 2.0